08 d’agost 2012

"Érase una vez"... un vestit!



Seguim acabant coses que tenia pendents! Avui he pogut acabar el vestit del "Cose Conmigo" de Érase una vez, un vestit molt senzill, estiuenc i fàcil de fer. Hem vaig apuntar quan va sortir però per una cosa o per una altra no ho he pogut fer, com podeu veure estic aprofitant aquestes vacances al màxim :) La tela que he utilitzat era de prova perquè últimament m'estic equivocant bastant; pensava que quedaria pitjor però m'agrada més del que em pensava :D

Nota informativa: El procés ja ha finalitzat, s'ha tancat l'enviament de patrons ja que fa més de dos mesos que es va fer aquest Cose Conmigo.


Seguimos acabando cosas que tenía pendientes! Hoy he podido terminar el "Cose Conmigo" de Érase una vez, un vestido precioso, muy sencillo, veraniego y fácil de hacer.  Yo me apunté en su día pero por una cosa o por otra no lo he podio hacer, como podéis ver estoy aprovechando estas vacaciones al máximo :) La tela que he utilizado era de prueba porque últimamente me estoy equivocando bastante; pensaba que iba a quedar peor pero me gusta más de lo que pensaba :D

Nota informativa: El proceso ya ha finalizado, se ha cerrado el envío de patrones ya que hace más de dos meses que se hizo este Cose Conmigo.

10 comentaris:

  1. Precioso! Una tela muy veraniega!

    ResponElimina
  2. T'ha quedat preciós i a la menuda li queda perfecte.

    ResponElimina
  3. T´ha quedat genial i a l princesa li queda perfecte! Va genial aprofitar aquests bocinets de tela que ens van quedant, ja tens vestit nou!
    Preciós!

    ResponElimina
  4. Pues la versión de prueba es chulisima, me encanta la alegría y el saborcito a verano que desprende!

    ResponElimina
  5. Te ha quedado fenomenal, a mi me gusta mucho!

    ResponElimina
  6. que chulo, y la tela era de prueba? esta genial asi!

    ResponElimina