24 de setembre 2012

Jo compro aquí



Tots ens hem preguntat alguna vegada: "On compra la gent les teles?" Doncs ara us explicaré on les compro jo. La veritat és que no hi ha massa novetat, i segurament són llocs on ja heu comprat milers de vegades. Aquí teniu la llista:

Tendes físiques:


  • Ikea: hi podràs trobar teles de cotó i de loneta a bon preu. També es poden utilitzar els llençols o nòrdics per cosir, ja que tenen molta varietat de colors i alguns estampats xulíssims.
  • Ribes i Casals a Barcelona: Tenen una varietat increïble de teles, i a la part de sota tenen un outlet amb preus des d'1€, 2€ i 3€ el metre.
  • La casa del retall: També molt econòmic, amb retalls de més d'un metre rebaixats, i teles per metres.
  • Trae Tela: tot i que es diu igual que un bloc famós, no és la mateixa. Aquesta es troba a Teià, al passeig de la Riera, davant del parc de Can Godó. És una petita tenda on venen llanes, cosetes per fer patchwork i teles. Ara mateix tenen unes quantes rebaixades a 6€ el metre.
  • Merceria Olivé: és una petita merceria que hi ha a Teià on pots trobar quasi de tot. Jo hi compro les cremalleres i el biaix. Si hi ha alguna coseta que no té la pot demanar i te la porta al cap d'un parell de dies. 
  • Merceria Santa Anna: està al Portal de l'Àngel, qualsevol que visqui a Barcelona n'haurà sentit a parlar. Diuen que si el que busques no ho trobes aquí, no ho trobaràs enlloc. Doncs estic totalment en desacord. Vaig anar fa poc a comprar uns tancaments per la bossa Tote 241 i no en tenien (només tenien la part metàl·lica d'un cantó, però no de l'altre, com pot ser?). També volia unes peces de plàstic per a la ronyonera i res de res. Tenia pensat comprar viu però vaig desistir i me'n vaig tornar cap a casa de mala llet.


Tendes on-line:


  • La Pantigana Shop: amb accesoris difícils de trobar a un preu molt econòmic i amb teles de puny, de sudadera i molt més.
  • SnapClic: aquí és on em vaig comprar la màquina de fer snaps. Té molta varietat d'Snaps de molts colors i el preu és immillorable. I lo millor és que és de la nostra terra.
  • Studio25Fabrics: a la web d'Etsy. Pandielleando va comprar teles aquí i vaig provar, a veure què tal sortien. El metre et surt per menys de 6€ amb despeses d'enviament incloses. Tenen teles molt maques i amb dibuixos una mica psicodèlics.
  • Bobofab: també en Etsy. Aquí vaig comprar les teles per fer un impermeable. Són molt ràpids a l'hora d'enviar-t'ho, en menys de dues setmanes ja tenia el paquet a casa. Aquestes teles em van sortir a menys de 12€ el metre, amb els gastos d'enviament inclosos. Són més cares perquè són "waterproof".

"Edito l'entrada per treure la tenda que vaig posar de l'Hospitalet. Vaig anar fa uns mesos per aquella zona i no la vaig trobar... (no sé si perquè ja no hi és o perquè em vaig equivocar i no era la direcció correcta). Ho sento moltíssim!!!"


"Edito la entrada para quitar la tienda que puse de l'Hospitalet. Fui hace unos meses por esa zona y no la encontré... (no sé si porque ya no está o porque no era la dirección correcta). Lo siento mucho!"

16 comentaris:

  1. quantes tendes xules!!! pegaré un ull a les on-line, però em mor d'enveja amb les que tenen retalls i teles barates, aquí no en tenim :(

    ResponElimina
  2. Quina temptació la de l'Hospitalet, jejeje.

    ResponElimina
  3. Hola jo visc a prop de l'Hospitalet i no conec la botiga dels arabs, em podries dir on es? gracies

    ResponElimina
  4. Jo també vull saber on està aquesta tenda de l'hospitalet!

    ResponElimina
  5. Hola!!
    Em pots dir on es troba aquesta botiga de l´hospitalet??? i també tinc un dubte, he entrat varies vegades a Eatsy, pero no sé ben bé comprar i el tema de les mides... per comprar 1/5m de cada tela variada, com se sap el preu??es q no entenc gaire bé el tema de les "yardes"...
    Mòltes gràcies!

    ResponElimina
  6. para desvargar revistas y libros :-) http://www.revistasdelabores.com/

    ResponElimina
  7. Gràcies per la recomanació d'Snapclic, ah, i ara estem de sorteig!

    ResponElimina
  8. Hola!!
    Jo fa poc que he començat a aficionar-me a la costura. Conec també una botiga que es diu "la casa del retal" al c/ menta nº12 a Esplugues de Llobregat.

    M'agradaria saber on és aquesta botiga dels àrabs a Hospitalet de Llobregat, ja que he estat buscant per internet i no ho he trobat.

    Gràcies

    ResponElimina
  9. jo conec una prop del mercat de santa eulalia que no está malament pero no estaria malament saber on hi ha més

    ResponElimina
  10. Hola,
    saps on puc trobar bellut de bamboo a Barcelona? i per internet a bon preu?
    Moltes gràcies

    SANDRA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sandra,
      Et refereixes al velour de bamboo (com el que s'utilitza per fer bolquers de tela)? Hi ha una tenda on-line que es diu Nature's Fabrics. Jo no he comprat mai però conec gent que sí i estan molt contents amb el servei i el material. El problema és que l'enviament és una mica car. Si m'entero d'alguna més t'ho faré saber: )

      Elimina
  11. Hola Sandra,
    Et refereixes al velour de bamboo (com el que s'utilitza per fer bolquers de tela)? Hi ha una tenda on-line que es diu Nature's Fabrics. Jo no he comprat mai però conec gent que sí i estan molt contents amb el servei i el material. El problema és que l'enviament és una mica car. Si m'entero d'alguna més t'ho faré saber.

    ResponElimina
  12. Tenda de teles online: www.cosimiteixim.com

    ResponElimina
  13. Hola en Barcelona podeis ir al mercat de sant antoni, parada 60 rda. sant antoni Teixits Olga una pasada , tenen web www.fieltrosytejidosolga.com. Ja em direu

    ResponElimina
  14. Us recomano una merceria del meu barri on hi ha de tot. És una merceria molt especialitzada. Jo tota la vida que l'he vist oberta i pots trobar des de reliquies dels anys 60 fins a tots aquells materials que necessites...una merceria en tota regla!. Es diu Merceria Sixter i està al carrer Escòcia 63 (a Barcelona). Us la recomano totalment!!!

    ResponElimina