07 de maig 2015

SNAPCLIC està de sorteig!
Snapclic ha fet 4 anys!!! I ho celebra amb un súper sorteig! Com moltes ja sabreu, abans era impossible comprar snaps aquí, sempre s'havien de demanar a fora i trigaven una barbaritat (a més de sortir caríssims donat l'enviament). Que aparegués Snapclic va ser una gran notícia.

Reconec que al principi tenia problemes en posar els Snaps..., no hi havia manera! No se m'oblidarà mai una quedada on hi havia Yolanda de Pandielleando i La Pantigana. Vaig portar el meu plier per saber què coi li passava. "Però si tens mal posat l'adaptador!!!". Ostres tu, què tonta que sóc! Tenia posat un adaptador més gran que el que li tocava, per això no hi havia manera de que em quedessin bé! Després d'allò, els adoro. 

Recordeu que el sorteig es fa el dia 24 de maig, que no se us passi!

Moltes felicitats Snapclic!Snapclic cumple 4 años!!! Y lo celebra con un súper sorteo! Como muchas ya sabréis, antes era imposible comprar snaps aquí, siempre se tenían que pedir fuera y tardaban una barbaridad (además de salir más caros por el envío). Que apareciera Snapclic fue una gran notícia.

Reconozco que al principio tenía problemas en poner los snaps..., no había manera! No se me olvidará nunca una quedada donde estaba Yolanda de Pandielleando y La Pantigana. Llevé mi plier para saber qué leches le pasaba. "Pero si tienes mal puesto el adaptador!!!". Ostras!, qué tonta soy! Tenía puesto un adaptador más grande que el que le correspondía, por eso no había manera de que me quedaran bien! Después de eso, los adoro.

Recordad que el sorteo es el día 24 de mayo, que no se os pase!

Muchas felicidades Snapclic!

1 comentari:

  1. Molta Sort! I per molts anys més, creant, ideant i compatint. Anna

    ResponElimina