06 de gener 2012

Lluç amb patates Fussion Cook



Ahir vaig fer per dinar un lluç de palangre amb patates molt senzill. Em va costar més tallar-ho tot que cuinar-lo!

Ingredients per 2 persones:
- Mig lluç de palangre fresc a rodanxes (si en voleu, podeu posar una mica més).
- 2 patates
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 80 ml de vi blanc
- All
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre

Tallem les patates i la ceba a rodanxes i les posem a la Fussion Cook junt amb l'all picadet, sal al gust i el vi blanc. Programa patates amb la vàlvula tancada. Mentre es va fent, netejem el peix, el salpebrem i tallem el tomàquet a rodanxes. Quan acaba el programa, despresuritzem i afegim el peix i el tomàquet. Programa peix i llest! Ja està! Surt molt bo.

Ayer hice para comer una merluza con patatas muy sencilla. Me costó más cortarlo todo que cocinarlo!

Ingredientes para dos personas:
- Media merluza fresca a rodajas (si quereis podéis poner un poco más).
- 2 patatas
- 1 cebolla
- 2 tomates maduros
- 80 ml de vino blanco
- Ajo
- Aceite de oliva
- Sal
- Pimienta

Cortamos las patatas y la cebolla a rodajas y las ponemos en la Fussion Cook junto con el ajo picado, sal al gusto y vino blanco. Programa patatas con la válvula cerrada. Mientras se está haciendo, limpiamos el pescado, lo salpimentamos y cortamos el tomate a rodajas. Cuando acaba el programa, despresurizamos y añadimos el pescado y el tomate. Programa pescado y listo! Ya está! Sale muy rico.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada