24 de gener 2012

M'he comprat teles!

Avui he anat a Barcelona a buscar algunes teles per fer cosetes costurils. Vaig llegir fa poc al bloc de La Pantigana que va anar de compres per Barcelona a una tenda a prop de la plaça Urquinaona; es diu Ribes i Casals. Doncs he anat allà mateix! És una tenda enorme, amb un munt de diferents tipus de teles, de tots colors i teixits. A la planta de sota hi ha un outlet on venen teles d'1€, 2€... També podeu trobar feltre, accesoris de costura, puntilles, llacets... Si estàs a la part de dalt i vols que t'atenguin t'has de posar a una columna que hi ha de color verd :) Ara us ensenyaré les que m'he comprat. Podia haver-ne comprat més, però ja hi aniré un altre dia, que m'ha agradat molt! Jejeje!

Hoy he ido a Barcelona a buscar algunas telas para hacer cositas costuriles. Leí hace poco en el blog de La Pantigana que fue de compras por Barcelona a una tienda cerca de la plaza Urquinaona; se llama Ribes i Casals. Pues he ido allí mismo! Es una tienda enorme, con un montón de diferentes tipos de telas, de todos los colores y tejidos. En la planta de abajo hay un outlet donde venden telas de 1€, 2€... También podéis encontrar fieltro, accesorios de costura, puntillas, lacitos... Si estás en la parte de arriba y quieres que te atiendan, te has de poner al lado de una columna de color verde :) Ahora os enseñaré las que me he comprado. Podía haber comprado más, pero ya iré otro día, que me ha gustado mucho! Jejeje!


1€/metre

 2€/metre

 2€/metre

 2€/metre

 1€/metre


Aquesta és la tela que m'he comprat per fer el vestit del "Cose Conmigo" de La Inglesita. És de lli de color groc amb unes floretes brodades a la part de sota. A la foto no s'aprecia, però és molt maca. Ha sortit per 3,5€/metre.

Esta es la tela que me he comprado para hacer el vestido del "Cose Conmigo" de La Inglesita. Es de lino de color amarillo con unas florecitas bordadas en la parte de abajo. En la foto no se aprecia, pero es muy bonita. Ha salido por 3,5€/metro.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada