16 de gener 2012

Pollastre ràpid amb arròs (Fussion cook)


Aquest migdia ha vingut la meva mare a casa i s'ha autoinvitat a dinar :) Per sort ha portat uns pits de pollastre... Què farem...? Hem buscat una miqueta per sobre i hem decidit inventar-nos una altra recepta per a la nostra col·lecció, molt i molt ràpida!

Ingredients per a 2 persones:

- 2 pits de pollastre
- un got d'arròs
- dues cullerades de "sopa juliana"
- una culleradeta de tomàquet en pols
- salsa de soja
- all en pols
- un got i mig d'aigua
- sal i pebre

Salpebrem el pollastre talladet a daus. L'afegim a la Fussi en programa manual 5 minuts. Afegim la soja, la "sopa juliana", el tomàquet i un polsim d'all en pols. Afegim també l'arròs i incorporem l'aigua. Tanquem la Fussi, programa arròs i ja està. A menjar!


Este mediodía ha venido mi madre a casa y se ha autoinvitado a comer :) Por suerte ha traido pechugas de pollo... Qué haremos...? Hemos buscado un poco por encima i hemos decidido inventarnos otra receta para nuestra colección, muy muy rápida!


Ingredientes para 2 personas:

- 2 pechugas de pollo
- un vaso de arroz
- dos cucharadas soperas de "sopa juliana"
- una cucharada pequeña de tomate en polvo
- salsa de soja
- ajo en polvo
- un vaso y medio de agua
- sal y pimienta

Salpimentamos el pollo cortado en dados. Lo añadimos a la Fussi en programa manual 5 minutos. Añadimos la soja, la "sopa juliana", el tomate y una pizca de ajo en polvo. Añadimos también el arroz e incorporamos el agua. Cerramos la Fussi, programa arroz y ya está listo para comer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada