25 de gener 2012

Quin és el millor bolquer d'un sol ús?No cal dir que el millor bolquer que hi ha és el de roba. Té un munt d'avantatges, els podeu veure al bloc d'Embolics, on trobareu una guia sobre aquest tipus de bolquers. Està clar que quan la meva nena sigui una mica més gran són els que utilitzaré, sense dubtar-ho. Embolics també té una tenda on-line on els podeu comprar.

Però ara parlaré dels d'un sol ús. Al setembre del 2011, l'OCU (Organització de consumidors i usuaris) va fer un estudi sobre quins són els millors bolquers d'un sol ús del mercat. L'estudi es va fer en onze marques diferents de bolquers de la talla 4 , es van utilitzar maniquís de bebés per fer les proves d'absorció, d'ajust i protecció, simulant l' ús nocturn i diürn, i veient si la humitat no traspassava el bolquer. Les marques que es van utilitzar van ser  Dodot, Huggies, Eroski, Dia, Carrefour i Lidl, entre d'altres.

La marca "Dodot básico" no complia amb la transpiració i el teixit interior no era prou suau. Els d'Eroski podria millorar la transpiració, però queden en cinquè lloc. En quart lloc estan els "Dodot Activity", que podrien millorar la suavitat de l'interior i, a més, són els més cars (0,34€/bolquer). Els de la marca Lidl són els que han quedat en primer lloc, amb molt bona absorció i el millor preu (0,16€/bolquer). 

En aquest vídeo es pot veure el rànquing.

La veritat és que m'ha sorprés moltíssim el lloc on ha quedat Dodot Activity ja que és la marca que estic utilitzant en aquests moments. A partir d'ara compraré els del Lidl, tot i que també m'han dit que els del Dia (en tercer lloc del rànquing) estan molt bé i que per dintre són encara més suaus que els del Lidl. La de diners que estalviarem!

No hace falta decir que el mejor pañal que hay son los de tela. Tienen un montón de ventajas, las podéis ver en el blog de Embolics, donde encontraréis una guía sobre este tipo de pañales. Está claro que cuando mi niña sea un poco más grande son los que utilizaré, sin dudarlo. Embolics también tiene una tienda on-line donde los podéis comprar.

Pero ahora hablaré de los desechables. En septiembre del 2011 la OCU (Organización de consumidores y usuarios) hizo un estudio sobre cuáles son los mejores pañales desechables del mercado. El estudio se hizo en once marcas diferentes de pañales de la talla 4, se utilizaron maniquíes de bebés para hacer las pruebas de absorción, de  ajuste y protección, simulando el uso nocturno y diurno, y viendo si la humedad no traspasaba el pañal. Las marcas que se utilizaron fueron Dodot, Huggies, Eroski, Dia, Carrefour y Lidl, entre otras.

La marca "Dodot básico" no cumplía con la transpiración y el tejido interior no era suficientemente suave. Los de Eroski podían mejorar en transpiración, pero quedan en quinto lugar. En cuarto lugar estan los "Dodot Activity", que podrían mejorar la suavidad del interior y, además, son los más caros (0,34€/pañal). Los de la marca Lidl son los que han quedado en primer lugar, con muy buena absorción y el mejor precio (0,16€/pañal).

En este vídeo se puede vder el ranking.

La verdad es que me ha sorprendido muchísimo el puesto en que ha quedado Dodot Activity ya que es la marca que estoy utilizando en estos momentos. A partir de ahora compraré los del Lidl, aunque también me han dicho que los del Dia (en tercer puesto del ranking) están muy bien y que por dentro son todavía más suaves que los del Lidl. La de dinero que ahorraremos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada