16 de gener 2012

Pa de pessic de mel i nous (Fussion Cook)




Aquest pastís és totalment inventat, però va sortir realment bo.

Ingredients:

- 4 ous
- 200g de sucre
- 160g de farina
- 40g de maicena
- un sobre de llevat en pols
- 200 ml de nata líquida
- 120ml d'oli de girasol
- Nous a trossets
- 4 cullerades de mel
- rom i aigua

Batem els ous fins que dupliquin el volum (sino no passa res), afegir-hi el sucre, la nata, l'oli, les nous i la mel. Tamissar la farina, el llevat i la Maicena i afegir a la barreja anterior. Posem el programa forn a la Fussi, 40 minuts a 150º més 10 minuts de manteniment de calor. Mentrestant, en un got posem una mica d'aigua, la mateixa quantitat de rom i una cullerada o més (al gust) de sucre. 

Un cop acabat i refredat una mica, el posem a un plat i el pintem amb la mescla de rom.

Mmmmmmmh!!!

Este pastel es totalmente inventado, pero me salió realmente bueno

Ingredientes:

- 4 huevos
- 200g de azúcar
- 160g de harina
- 40g de maicena
- un sobre de levadura en polvo
- 200 ml de nata líquida
- 120ml de aceite de girasol
- Nueces a trocitos
- 4 cucharadas de miel
- ron i agua

Batimos los huevos hasta que dupliquen el volumen (sino no pasa nada), añadimos el azúcar, la nata, el aceite, las nueces y la miel. Tamizamos la harina, la Maicena y la levadura y se lo añadimos a la mezcla anterior. Ponemos el programa horno en la Fussi, 40 minutos 150º más 10 minutos de mantenimiento de calor. Mientras, en un vasito ponemos un poquito de agua, la misma cantidad de ron y una cucharita o más (al gusto) de azúcar.

Una vez acabado y enfriado, lo ponemos en un plato y lo pintamos con la mezcla de ron.

Mmmmmmmh!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada