01 de febrer 2012

Risotto de bolets al vi negre (Fussion Cook)



Vaig fer un popourrí de dos plats de risotto.

Ingredients per a 4 persones:

- 2 gots d'arròs (jo utilitzo el bomba)
- 2 pastanagues
- 1 ceba morada
- 1 all
- 1 got de vi negre (del bo, a mi no m'agrada utilitzar un de taula)
- 2 culleres de mantega
- 3 gots de brou de verdures o de pollastre
- 1 pot d'assortiment de bolets
- Parmessà ratllat a mà
- Sal, pebre i farigola

Netegem l'arròs i el reservem. Programem menú manual 15 min 170º. Afegim la mantega, l'all sencer, la ceba i la pastanaga ben picadetes. Un cop sofregit, afegim els bolets i la farigola. Esperem uns 3 ó 4 minuts i incorporem el vi negre. Deixem evaporar l'alcohol i afegim l'arròs, la sal, el pebre i treiem l'all. Sofregim una miqueta l'arròs amb el vi i afegim el brou. Parem el menú manual. Tapem la fussi i programem menú arròs. Un cop acabat, despresuritzar, afegir el parmesà ratllat, remenar i servir.

Hice un popourrí de dos platos de risotto.

Ingredientes:

- 2 vasos de arroz
- 2 zanahorias
- 1 cebolla morada
- 1 ajo
- 1 vaso de vino tinto (del bueno, a mi no me gusta utilizar uno de mesa)
- 2 cucharas de mantequilla
- 3 vasos de caldo de verduras o de pollo
- 1 bote de surtido de setas
- Parmesano rallado a mano
- Sal, pimienta y tomillo

Limpiamos el arroz y reservamos. Programamos menú manual, 15 min 170º. Añadimos la mantequilla, el ajo entero, la cebolla y la zanahoria bien picaditas. Una vez sofrito, añadir las setas y el tomillo. Esperamos unos 3 ó 4 minutos e incorporamos el vino tinto. Dejamos evaporar el alcohol y añadimos el arroz, la sal, la pimienta y quitamos el ajo. Sofreimos el arroz un poquito con el vino y añadimos el caldo. Paramos el menú manual. Tapamos la fussi y programamos menú arroz. Una vez acabado, despresurizamos, añadir el parmesano rallado, remover y servir.

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