03 d’agost 2012

Cosim plegades express: Sarouels




Ja era hora! Feia temps que La Pantigana va proposar un Cosim plegades express per fer uns pantalons Sarouels i he trigat moltíssim perquè no tenia cap tela per posar a la cintura i als genolls. Un cop comprades les teles que faltaven el vaig fer en menys d'una hora! Són molt fàcils de fer, ho recomano a tothom (a més l'explicació de La Pantigana està tan ben feta que no tindreu cap problema a l'hora de fer-los). Els següents seran amb tela més gruixudeta per l'hivern ;)

Por fin! Hacía tiempo que La Pantigana propuso un Cosemos juntas express para hacer unos pantalones Sarouels y he tardado muchísimo porque no tenía ninguna tela para poner en la cintura y las rodillas. Una vez compradas las telas que faltaban lo hice en menos de una hora! Son muy fáciles de hacer, lo recomiendo a cualquiera (además la explicación de La Pantigana está tan bien hecha que no tendréis ningún problema a la hora de hacerlos). Los próximos serán con tela más gordita para el invierno ;)

Podeu veure el recopilatori de tots els pantalons aquí.

Podéis ver el recopilatorio de todos los pantalones aquí.

8 comentaris:

  1. ¡Me encantan con esta tela! Quedan super chulos!

    ResponElimina
  2. Son preciosos! Ay, ese culito de bebé...

    ResponElimina
  3. Qué bé li queden a la teva petita. Maquíssims!!

    ResponElimina
  4. me encanta la tela! estás cosiendo cosas preciosas!

    ResponElimina
  5. ohhh, que bonito quedo, es la misma tela del vestido no?

    ResponElimina
  6. Hola! estic intentant fer uns pel meu petit de tres mesets, he intentat fer-ho amb tela polar però m'han quedat enormes!! has fet servir les mides que dona la pantigana? dubto si afegir els 20cm de la cadera... si tens cap consell te l'agraïré!

    gràcies!

    ResponElimina