15 de desembre 2011

Quan l'acabaré...?


M'encanta dibuixar i pintar. Mai he fet cap curs seriós sobre el tema sinó que agafo pinzell i pintures o aquarel·les i em poso a pintar. Bé, em vaig apuntar fa un parell d'anys a un curset al meu poble, però el professor no t'ensenyava res i deia: "Ala, ja podeu pintar", i cadascú al seu rotllo! Jajaja! I a sobre no era barato... Jo pensava que m'explicarien com utilitzar les aquarel·les, com fer les barreges de colors, què pintar primer i què deixar pel final..., en fi, suposo que lo normal d'un curs! Doncs no, era un curs per pintar a la babalà i per estar de xerrameca els dijous a la tarda. El primer quadre que vaig fer va ser una còpia d'un Kandinski; està fet amb aquarel·les i utilitzant la tècnica del puntillisme. Vaig trigar 6 mesos en fer-lo, imagineu-vos cada dijous a la tarda parlant amb les compis en comptes de dibuixar!


Me encanta dibujar y pintar. Nunca he hecho ningún curso serio sobre el tema sino que cojo pincel y pinturas o acuarelas y me pongo a pintar. Bueno, me apunté hace un par de años a un cursillo de mi pueblo pero el profesor no te enseñaba nada sino que decía: "Ala, ya podéis pintar", y cada uno a su rollo! Jajaja! Y encima no era barato... Yo pensaba que me explicarían como utilizar las acuarelas, cómo hacer las mezclas de colores, qué pintar primero y qué dejar para el final..., en fin, supongo que lo  normal de un curso! Pues no, era un curso para pintar al libre albedrío y para estar de cháchara los jueves por la tarde. El primer cuadro que hice es una copia de Kandinski; está hecho con acuarelas y utilizando la técnica del puntillismo. Tardé 6 meses en hacerlo, imaginad cada jueves por la tarde hablando con las compis en vez de dibujar!
El segon quadre que vaig fer va ser aquest altre, que és l'edifici on feia el curs de pintura. Està fet amb tinta xinesa i vaig trigar només una nit, ja que al dia següent l'havia de presentar al curset.

El segundo cuadro que hice fue este otro, que es el edificio donde hacía el curso de pintura. Está hecho con tinta china y tardé sólo una noche, ya que al día siguiente lo tenía que presentar en el curso.
I aquest és el que li estic fent a la meva peque. El vaig començar estant embarassada i no l'he pogut acabar... Quan la meva nena tingui uns mesets més suposo que em deixarà al menys mitja horeta al dia per anar acabant-lo, perquè ara m'és impossible! El color de fons és només una prova, l'he de fer més claret.

Y éste es el que le estoy haciendo a mi peque. Lo empecé estando embarazada y no lo he podido acabar... Cuando mi niña tenga unos mesecitos más supongo que me dejará al menos media horita al día para ir acabándolo, porque ahora es imposible! El color de fondo es sólo una prueba, lo tengo que hacer más clarito.
He fet algun quadret més, però els he regalat i no els hi vaig fer cap foto, jo!

He hecho algún cuadro más, pero los he regalado y no les hice ninguna foto, jo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada