22 de desembre 2011

El meu primer Amigurumi!Ja està acabat! Quina il·lusió fa acabar un altre projecte (i també començar-lo, eh?)! Té alguns errors, a més d'equivocar-me i fer els punts d'una altra manera..., per això es veuen aquestes línies del voltant. L'únic complicat que li veig és anar comptant els punts que porto, a més de pensar: "ara un de simple, ara dos dobles...", quin lio! He descovert que si et perds o t'equivoques no passa res, no es nota molt a l'amigurumi. Així és com ha quedat finalment.


Ya está acabado! Qué ilusión hace acabar otro proyecto (y también empezarlo, eh?)! Tiene algunos fallitos, además de equivocarme y hacer los puntos de otra manera..., por eso se ven esas líneas alrededor. Lo único complicado que le veo es ir contando los puntos que llevo, además de pensar: "ahora uno simple, ahora dos dobles...", qué lío! He descubierto que si te pierdes o te equivocas no pasa nada, que no se nota en el amigurumi. Así es como ha quedado finalmente.Els ulls i el pic els he fet de feltre i els he enganxat. He de comprar unes boletes que facin d'ulls i cosir-les a l'amigurumi, així no es cauran.

Los ojos y el pico los he hecho de fieltro y los he enganchado. Tengo que comprar unas bolitas que hagan de ojos y coserlas al amigurumi, así no se caerán.Si en voleu aprendre he trobat dues webs que t'ho expliquen molt bé:


Si queréis aprender he encontrado dos webs que te lo explican muy bien:

http://www.tejiendoperu.com/amigurumi/técnica-básica/ http://www.ganchoyagujas.com/2008/03/tutorial-de-amigurumi-1/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada